Necessaries by Marlou is uitgebreid!

Necessaries by Marlou is uitgebreid!

Lieve klanten, vrienden en vriendinnen,

Op zaterdag 14 september vieren we met veel plezier dat Necessaries by Marlou in de afgelopen drie maanden is uitgebreid van 200 m² naar maar liefst 400 m²! Twee jaar na de opening in 2022 hebben we niet alleen ons aanbod vergroot, maar ook onze winkelruimte aan de Kleine Overstraat verdubbeld. Wat begon op nummer 36a, strekt zich nu ook uit naar nummer 36, waar voorheen ‘Appel & Ei’ zat.

Deze uitbreiding is eigenlijk een reis terug in de tijd, naar de jaren ’60, toen deze twee panden al samen één winkel vormden onder de naam ‘De Bijenkorf’ van de familie H.N. Gerritsma. Hoe leuk is dat?

Een nieuwe look, een frisse sfeer
Het resultaat mag er wezen! We besloten het lelijke verlaagde plafond eruit te gooien (ja, dat was even spannend) en gingen terug naar de originele hoogte. Oude planken kwamen tevoorschijn en Marlou bedacht ter plekke de rest – niets op papier, alles puur creatief. Alles valt op zijn plek. In het midden van het nieuwe deel prijkt nu een indrukwekkende 15-meter grote foto van het gewelvenplafond van de Bergkerk. En goed nieuws: onze geliefde Faema President Idrocompresso espressomachine uit 1956 staat nog steeds te pronken, maar nu op een nóg mooiere plek. Een perfecte espresso of cappuccino blijft dus gewoon een vast onderdeel van je winkelbezoek!

Meer ruimte, meer moois!
De herenkledingafdeling is flink uitgebreid, met nieuwe merken als Barbour, Wellington, Bilmore en de prachtige schoenen van Lennertson. Ook aan de dames is gedacht, met een breed assortiment van merken als Rabens Saloner, Liu-Jo en Falke (die nu weer verkrijgbaar zijn in Deventer!). Oh, en vergeet niet Marlou’s eigen overhemdenlijn voor mannen: ‘De Vent’, een knipoog naar onze prachtige stad.

Een gezellige viering zonder poespas
Geen formele openingsceremonie, geen speeches of lintenknippen. Wel de hele dag door heerlijke koffie en wat lekkers. We hopen dat je erbij bent, zodat we met een beetje trots ons prachtige ‘mini-warenhuis’ aan je kunnen laten zien. En mocht je meteen lekker komen shoppen, dan krijg je van ons een geweldige Necessaries by Marlou-tas cadeau!

Tot dan op 14 september!
Het team van NbM