Fisherman Out of Ireland bij Necessaries by Marlou in Deventer

Ontdek de exclusieve herencollectie van Fisherman Out of Ireland bij Necessaries by Marlou in Deventer. Elk seizoen weer kiezen we de beste herencollectie uit om het beste van Ierse breikleding te bieden.

Fisherman Out of Ireland in Deventer:
De beste Ierse truien

Ontdek bij Necessaries by Marlou in Deventer de exclusieve herencollectie van Fisherman Out of Ireland, een merk dat zijn oorsprong vindt in 1991, opgericht door het gerenommeerde familiebedrijf Blarney Woollen Mills. Al meer dan 30 jaar staat Fisherman Out of Ireland bekend om zijn vooraanstaande rol in het ontwerpen van Ierse breikleding.

Elk kledingstuk uit de uitgebreide collectie voor mannen en vrouwen wordt zorgvuldig vervaardigd in onze breifabriek in Kilcar, County Donegal, een dorp dat zowel rijk is aan textieltradities als prachtig gelegen tussen de ruige Derryveagh bergen en de woeste Atlantische Oceaan.

isherman Out Of Ireland bij Necessaries by Marlou in Deventer

Truien van
Fisherman Out of Ireland bij
Necessaries by Marlou

De inspirerende omgeving van Kilcar, samen met de invloeden van de lokale vissersgemeenschappen, voedt voortdurend de creatieve processen achter nieuwe garens, kleuren en stijlen voor elke collectie van Fisherman Out of Ireland. Hoewel geografisch gelegen aan de rand van Europa, in een gebied dat soms wordt beschreven als ‘het midden van nergens’, bereiken de truien, gemaakt van 100% natuurlijke vezels en bekend om hun hoogwaardige, moderne designs, liefhebbers over de hele wereld.

Ontdek de herencollectie
van Fisherman Out of Ireland

Fisherman Out of Ireland is trots op zijn toegewijde team van 38 medewerkers, waarvan velen al meer dan een kwart eeuw bijdragen aan het succes van het merk. Deze toewijding aan vakmanschap is ook terug te zien in de kenmerkende truien van het merk. Gemaakt van gespikkelde merinowol, bekend als ‘fleck’, bieden deze truien een unieke en ruige uitstraling die zeer gewild is. Dankzij de luchtige breitechniek zijn de truien ideaal voor elk seizoen en bieden ze comfort, zelfs tijdens een kille zomeravond in IJsland, Noorwegen of Ierland — en natuurlijk ook in Nederland, waar het elk moment van het jaar ‘Fishermanweer’ kan zijn.

Bezoek Necessaries by Marlou in Deventer om de tijdloze elegantie en het pure vakmanschap van Fisherman Out of Ireland zelf te ervaren. Laat je meenemen op een reis door de rijke textieltradities van Ierland en ontdek hoe deze uitzonderlijke stukken een statement kunnen zijn in je garderobe.